Dansk English

Om Bigadan

Biogasindustrien har eksisteret i mange år, og mange virksomheder, der gennem tiden har forsøgt at få succes i branchen, har måttet sande på den hårde måde, at det kræver viden og erfaring at leve af at producere biogas og anlæg.

Det har Bigadan formået på unik vis, hvis man måler på antallet af byggede anlæg, den tilegnede knowhow, den afprøvede teknologi og evnen til at få biogasanlæg til at give profit.

I dag har vi mere end 30 års international erfaring i praktisk anvendelse af biogasteknologi inklusiv vedvarende energiproduktion, behandling af husdyrgødning og organisk affald samt genanvendelse af næringsstoffer.

Forretningsområder og kunder

Bigadans hovedforretning har været at yde ingeniør- og konstruktionsservice til store fællesanlæg til biogasproduktion.

Siden 2001 har ejerskab og drift af storskala-biogasanlæg været vores to andre forretningsområder. I dag ejer og driver Bigadan helt eller delvist adskillige kommercielle biogasanlæg, hvoraf enkelte også fungerer som test- og udviklingsanlæg.

Vores medarbejdere besidder et unikt knowhow, og gennem årene har vi ansat internationale medarbejdere, som med deres høje ekspertise supplerer vores viden på globalt plan. Vore datterselskaber i udlandet sikrer desuden, at vi har så tæt kontakt til vores lokale kunder og leverandører som muligt.

Kunder og samarbejdspartnere

Bigadan har samarbejdet med mange forskellige kunder gennem vores historie, og i dag servicerer og samarbejder vi med en række forskellige virksomheder som f.eks.:

  • E.ON - et af verdens største el- og gasselskaber
  • ReFood-Saria - en førende virksomhed på verdensplan inden for bæredygtig anvendelse af madaffald
  • Campbell Soup - amerikansk suppeproducent med 18.400 ansatte verden over og en prisvindende CSR-profil

Læs hvad nogle af vores kunder og samarbejdspartnere har at sige om Bigadan under Testimonials.

bubble