Dansk English

http://bigadan.dk/f/fotos/fotos-til-about-bigadan/testimonials_slider_llc_dansk.jpg

Testimonials - hvad vores kunder og samarbejdspartnere siger

Vores kunders ord om samarbejdet med os er det vigtigste bevis på, at Bigadan-konceptet fungerer.

Når kunderne og samarbejdspartnere vender tilbage til Bigadan med nye projekter og udfordringer, er det en bekræftelse af, at vores strategi, vores fokus på kvalitet og vores fleksibilitet overfor dem, vi arbejder for og med, fungerer.

Læs her hvad de siger om os:

    ”Til vores første anaerobe udrådningsanlæg i Storbritannien valgte vi Bigadan til at varetage hele processen og leveringen af maskineriet. Samarbejdet har været fortræffeligt hele vejen igennem konstruktionsprocessen fra den tidlige planlægningsfase, til anlægget var i drift."

Paul Morris,
operationel direktør for PDM Group, UK


design/favicon.png

    “Vi har for nyligt afsluttet opførelsen af det største fællesanlæg i det vestlige New York. Til at levere al ingeniørarbejde og et nøglefærdigt anlæg besluttede vi os for at arbejde sammen med danske Bigadan; først og fremmest fordi vi stolede mere på deres dokumenterede teknologi end andres.

Det er kun 12 måneder siden, der var første spadestik ved anlægget her i Wyoming, NY, og vi er allerede oppe på fuld strømproduktion - takket være god og professionel assistance fra Bigadan"

Robert Blythe,
direktør for Synergy LLC, USA


design/favicon.png

    "Bigadan var hyret til at udføre et pre-design og en undersøgelse om projektet var realisabelt; og derefter hyrede vi Bigadan til at udføre et nøglefærdigt design og levere procesudstyr til hele biogasanlægget.

Det var det første storskalaanlæg i Sverige som kunne håndtere kildesepareret husholdningsaffald i en sammenblanding af madaffald og dyregødning. Siden den succesrige start af anlægget i 1996 har vi udført tre udvidelser til en kapacitet på 150.000 ton/år i dag.

Vi har altid gjort brug af Bigadan som designer og leverandør af alle biogasprocestankene, procesudstyr og kontrolsystemer. Vi anser det gode og lange samarbejde med Bigadan som en af hovedårsagerne til vores succes."

Christer Johansson,
driftsleder (1996-2011), Kristianstad, Sverige


design/favicon.png

    “FonRoche har besluttet at foretage en strategisk investering i biogassektoren i Frankrig, og over de næste 5 år har vi intentioner om at have mindst 50 MWe i elkapacitet i drift i hele Frankrig; som tilføres især madaffald og dyregødning. Til at implementere denne ambitiøse strategi har vi besluttet os for at samarbejde med Bigadan, som vil levere deres procesteknologi og biogas-knowhow. Bigadans 30 års biogaserfaring og deres imponerende referenceliste gjorde det klart for os, at de var den rette samarbejdspartner."

Cyr Sallé,
direktør, FonRoche Biogaz

 

 

   

 

 

 
 
 
 
bubble